.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Video Sepak Raga Tuju May 15, 2009

Ni ada satu video yang pokcik nak kongsikan. baru lagi ni. masih panas. perhatikan bagaimana permainan ini dimainkan.

kepada yang tau main dan berminat untuk join main, jemput datang ke Presint 9, Putrajaya.

Advertisements
 

Demam Paintball December 2, 2008

Filed under: Personal — asriey @ 3:36 am
Tags: , ,

29 hb November adalah hari gila aku. kali pertama main paintball dua kali dalam sehari. bunyik macam makan ubat la plak. sesi pagi main kat dalam hutan kelapa sawit. petang plak main kat field. kesimpulan mudah aku ialah main dalam hutan kelapa sawit lagi best. projek ni akan repeat pada hujung bulan ni. so kepada kengkawan yang berminat nak join, boleh update aku sebelum atau pada 15hb disember ni. ok. sedikit gambar untuk meracun kengkawan sekalian.

Putra Paintball banner

Putra Paintball banner

Tengah berperang niii

Tengah berperang niii

team aku yang kalah. tak pa, next time siap korang. huh!

team aku yang kalah. tak pa, next time siap korang. huh!

next posting aku update pasal jagung(dh masuk dalam perut) dan kebun pisang.