.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Demam Paintball December 2, 2008

Filed under: Personal — asriey @ 3:36 am
Tags: , ,

29 hb November adalah hari gila aku. kali pertama main paintball dua kali dalam sehari. bunyik macam makan ubat la plak. sesi pagi main kat dalam hutan kelapa sawit. petang plak main kat field. kesimpulan mudah aku ialah main dalam hutan kelapa sawit lagi best. projek ni akan repeat pada hujung bulan ni. so kepada kengkawan yang berminat nak join, boleh update aku sebelum atau pada 15hb disember ni. ok. sedikit gambar untuk meracun kengkawan sekalian.

Putra Paintball banner

Putra Paintball banner

Tengah berperang niii

Tengah berperang niii

team aku yang kalah. tak pa, next time siap korang. huh!

team aku yang kalah. tak pa, next time siap korang. huh!

next posting aku update pasal jagung(dh masuk dalam perut) dan kebun pisang.

 

2 Responses to “Demam Paintball”

  1. abe Says:

    Best tol..nak main nak main jugak..dh lama x menembak nie..xkira la peluru idup ke paintball ke..janji menembak best.

  2. powerlinep Says:

    Hey check us out…long term Paintball field with pictures….#1 Field in Northern VA
    http://www.powerlinepaintball.net


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s