.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

TV Series Kegemaran September 12, 2008

Filed under: Personal — asriey @ 1:27 am

Kali ni aku listkan senarai siri tv kegemaran beserta URLnya. supaya next time aku tak yah susah2 nak p tv.com lagi untuk dapatkan jadual siaran dan sebagainya. So aku mulakan tanpa turutan. ikut suka suki aku mana nak letak dulu.

  1. The Unit
    Dah lama tak bersambung citer ni. memang antara cerita paling favorite. Ni listing episod dia. So season 4 akan bermula pada 28/9 nanti. List of Episode.
  2. CSI (Last Vegas)
    Ni antara citer terawal yg aku suka. Season 9 dah bermula 10/9 yang lalu. List of Episode.
  3. House
    Ini rasanya cerita yang aku start suka dan menjadi tokan download masa kat kuantan dulu. ramai jugak peminat citer ni sebenarnya. Episod untuk season 5 bermula pada 16/9. List of Episode.
  4. Prison Break
    Cerita ni mmg aku tak pernah miss untuk tengok. setiap episod ada cerita tersendiri dan menarik. episod pertama utk season 4 sudah bermula dan currently kat episod ke 3. List of Episode.
  5. Heroes
    Ni cerita yg berasal dari komik. best dengan watak2 yg pelbagai. season 3 akan bermula pada 22/9. List of Episode.
  6. Chuck
    Tak sangka plak citer ni best jugak. memula tu download just saja nak tengok jalan citer. tp sbb mayb awek yg berlakon comei kot+jalan citer yg agak geeky. hehehe season 2 akan bermula pada 29/9. List of Episode.
  7. Knight Rider
    Aku dh tengok pilot episod dia. mmg best. sangat dinantikan citer ni. dgn kereta dan driver yang baru. episod pertama bermula 24/9. List of Episode.

Itu saja la kot buat masa ni. kalau ada tambahan kemudian, aku tambah. adiooosss.

 

7 Responses to “TV Series Kegemaran”

  1. Nik Ramzi Says:

    bro,
    citer ‘LOST’ not in the list?
    fuh…

  2. asriey Says:

    aku dh LOST dgn citer LOST. kalau dulu first season yes. tp skrg tidak lg. aku cuba jugak untuk kembali get along dalam season 3, tp lost jugak. gud bye lost. hahahahah

  3. dzackjr Says:

    Bro.. smallville x minat ke? x de dlm list pun…kalo x silap aku start tayang 18hb ni…

  4. asriey Says:

    tak, sbb aku tak tengok dari awal. huhuhu heheheh

  5. Joes Says:

    Bang, CSI Vegas start 9 Oktober 2008 le.. bila aku first bace post ko aku da melompat ke-hepi-an dah.. tp bila check dlm torrent, xde lagik.. PULANGKAN DUIT SAYA! ehehe. Anyway, LOST start January 2009, mmg rugi la sape yg stop LOST..

  6. abu darwisy Says:

    house yang latest tak tengok lagi niii…..

  7. hazmanfadzil Says:

    terdapat pelbagai seminar buat duit di internet pada masa kini


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s