.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Cerita yang aku suka October 1, 2007

Filed under: Personal — asriey @ 3:31 pm

dan mungkin kau pun suka.

CSI Las Vegas Season 8 Episode 1
Berakhir sudah episod minah miniature ni. gilok ah, tengok je simple+comel camtu tapi sungguh kejam dan psiko.

ok kat bawah ni list citer tv series yang aku suka, dan maye jugak kau suka. (tak ikut turutan best)

  1. House MD
  2. CSI Las Vegas
  3. Heroes
  4. Prison Break
  5. The Unit

Inila antara cerita yang akan aku carik kalau ada new release(incase) dan tak sempat nak download sendirik.

p/s: sori dude, banyak citer pasal personal lately. insyaAllah nanti aku tambah sesuatu yang bermanfaat utk aku dan jugak korang yang baca ni.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s