.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Layan Citer September 30, 2007

Filed under: Personal — asriey @ 9:05 am

Minggu ni memang minggu layan citer(movies, tv series, tv)

Prison Break season 3 episode 2
menarik jugak episod kali ni. but still meninggalkan persoalan yang membuatkan terpaksa menunggu next episode. whistler dah keluar dari tempat dia menyorok. scofield memang berani betul. tapi dia semangat sebab nak selamatkan anak saudara dan jugak aweknya si Sarah tu. (erk tetiba teringat seseorang yang bernama Siti Sarah)

Bionic Woman season 1 episode 1
Cerita tentang pompuan yang ada kuasa hebat. kaki+tangan+mata yang mampu melakukan sesuatu diluar kemampuan manusia biasa. dalam first episode ni baru tunjuk camne pompuan tu bleh jadik camtu, pahtu dia bukanlah orang yang pertama, ada sorang lagi pompuan yang ada power macam dia jugak.

The Unit season 3 episode 1
antara cerita yang turut aku tunggu selama ni. dalam episode ni, kesinambungan daripada season 2 dimana team the unit ni telah turn upside down. team diorang disiasat atas dakwaan salah guna kuasa.
memasing bawak diri dan cuba menyiasat serta mendapatkan bukti untuk membuktikan mereka tidak bersalah. dua orang kena tahan, tiga orang bebas. Kolonel Ryan pun kena menjawab jugak atas tuduhan2 tu.

The Rogue Assassin
boleh tahan jugak citer ni. tapi banyak drag la. sampai ngantuk2 tengok citer ni.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s