.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Another Trip to Langkawi September 8, 2007

Filed under: Personal — asriey @ 3:09 pm

Ini kali kedua berkesempatan untuk 1 day trip to Langkawi. kali ni berkesempatan untuk naik kete kabel setelah sebelum ni gagal disebabkan cuaca yang tak mengizinkan. Tempat lain yang sempat singgah ialah di Air Terjun Temurun, Pantai Tengkorak dan yang paling penting ialah SHOPPING!.

ni sebab ada dua org opismate yang ikut, pompuan plak tu, so banyak la barang diorang nak beli. maybe next time kena buat trip 2D1N, penat woooo satu hari je jalan. so kat bawah ni ada beberapa gambar masa melawat sana hari tu. termasuk jugak gambo koleksi masa trip yang terdahulu.


Dataran Lang

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s