.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Disclaimer January 18, 2007

Filed under: Personal — asriey @ 2:59 am
  • Segala apa yang aku taip kat sini adalah merupakan pandangan peribadi aku sendirik. Ianya tiada kaitan dengan kompeni tempat aku bekerja atau yang seangkatan dengannya.
  • Ini adalah blog peribadi AKU. So aku boleh tulis apa yang aku nak selagi termampu. Kalau korang rasa ianya berguna, take it as ILMU, if not, just leave this blog.
  • Aku jugak tak bertanggungjawab kalau solution yang aku berikan mendatangkan masalah lain pada sistem korang. Use it at your own risk.

p/s: kepada budak kecik yang perasan bagus, kalau kau baca ni, harap paham2 sendiri la. Ni personal blog macam personal diary. kalau kau datang sini dan baca orang kutuk kau, itu sendirik mau ingat la. kalau tak puas hati kat blog aku, boleh email aku atau letak je kat komen. kalau tak suka orang kutuk kau, buat la perangai yang SEMUA orang suka.

 

One Response to “Disclaimer”

  1. zamri Says:

    Berusaha tangga kejayaan.🙂 Don’t afraid to fail.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s