.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Pelancaran Tahun Melawat Malaysia 2007 January 7, 2007

Filed under: Personal — asriey @ 6:06 am

Semalam berkesempatan untuk bersama-sama dengan beberapa member mengikuti majlis pelancaran TMM07. acara yang berlangsung di Taman Tasik Titiwangsa bermula pada kira2 jam 9 malam. Penat menunggu masa dan detik untuk pelancaran.

Biasa sebelum ni kalau attend majlis camni, aku terlibat sebagai organiser, samada assistant soundman/assist. lightingman/floor manager. kekadang rindu jugak tugas-tugas lama tu. last time masa buat event untuk Konsert Siti Nurhaliza kat KUSTEM. itu la yang terakhir.

acara semalam pada aku agak hambar. kitorang yang pergi pun sememangnya tidak mengetahui flow program pada malam tu. kedudukan pancaran bunga api pun tidak diketahui. hasilnya, kami berada pada lokasi yang tidak strategik untuk mengambil gambar percikan bunga api. dah tu, tripod pun tak dak. ni semua gambo handheld je.

kat bawah ni ada beberapa hasil yang tidak seberapa dari aku yang masih baru di alam fotografi digital.

p/s: esok pagi akan outstation ke keningau, sabah. insyaAllah selama tiga hari. My Fotopages pun dah update. URL http://asriey.fotopages.com

 

4 Responses to “Pelancaran Tahun Melawat Malaysia 2007”

  1. salina Says:

    handheld, malam, dpt sharp pun (wpun tk cukup cun) dh cukup bagus. nnt kita try fireworks guna blackcard plak. hehehe. mantap sehh!!

    err…cuma kali ni, jgn lupa bawak tripod yer…hehehe. ahaks!

  2. moja Says:

    perghhhhhhhhhhhhhhh…….kagum tul aku nengok bunga api tu. cenggini bley la jadik cameraman time aku kawin nanti……kwn2 free dah la

  3. zamri Says:

    Assalamualaikum,

    Ferris Wheel tu berharga RM30 juta. Sangat berhemah kerajaan kita berbelanja duit rakyat di dalam keadaan rakyat ditimpa sengsara kerana banjir, kenaikan tol, kenaikan minyak, harga barangan, tambang bas dan kos hidup secara keseluruhannya. Terima kasih kerajaan Malaysia.

  4. asriey Says:

    ya.. aku tak pasti bunga api tu berapa harganya.. huhuhu harga minyak dunia naik, kita pun naik, tp harga minyak turun, kita plak tak turun.. emmm.. terima kasih la kerajaan Malaysia.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s