.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Probation Period January 3, 2007

Filed under: Personal — asriey @ 3:42 am

First entry untuk 2007 ni. Cerita pasal kerjaya. tempoh probation kerja kat sini 6 bulan. aku dah tak ingat bila aku masuk keje sini. somewhere bulan Julai 2006. jap nak check. tarikh yang sebenarnya. ……(tengah check ni)…… yes.. 10 Julai 2007. dan 10 Januari adalah tarikh tamat probation aku kat sini.

Aku rasa aku perform jugak masa keje kat sini. Ada bleh dapat permanent ke ekk? atau appraisal ke. kalau dapat permanent tak dak appraisal rasanya. member ari tu dah confirm, tapi tak dak appraisal.

kalau aku tak dapat permanent, maka aku akan dapat appraisal la. tapi aku pindah kompeni lain la. dengan maksud lain, aku RESIGN.

 

2 Responses to “Probation Period”

  1. salina Says:

    i was thinking about this matter while i was on leave. kalau nak ikut kan performance, aku rasa macam tak perform. aku dok pikir hala mana aku nk pi lepas ni. prepare for the worst la kot. aku ni kira dlm position yg vulnerable. org tak perlukan aku sangat (aku tak emo time aku tulis ni, aku rasional :p).

    adakah aku boleh tukar ke application, atau aku pun nak blah?

    hahaha

  2. asriey Says:

    tak yah tukar ke application wei..satu learning curve plak ko nak belajar app. nanti..stay je.. sesambil tu get the knowledge.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s