.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Macam² December 22, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 4:19 am

Aku tengok orang yang datang ke blog ni, dari macam² keyword dari google. ada yang lawak pun ada. tapi still sampai ke sini. ini entry aku sebab tak merancang apa yang nak dimasukkan kat sini.

kalau korang yang baca ni ada cadangan, boleh la letak kat bahagian komen tu. if within my scope of knowledge, then i’ll try to share the knowledge.

so far yang ada dalam pemikiran skrg ialah tentang Veritas Cluster Server, Cara download movie, mp3, softwarez guna IRC, siri seterusnya untuk UNIX dan AD, pastu mungkin ada review beberapa game utk nokia 6630. Kemungkinan jugak ada tambahan lagi untuk my new D70s. Comments are welcome.

 

2 Responses to “Macam²”

  1. salina Says:

    kau jgn lupa siri tazkirah utk org-org yg cepat mengamuk cam aku ni ….hehehe :p

  2. asriey Says:

    itu better ko rujuk blog keretamayat. hahahahah aku tak pandai la nak bg tazkirah..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s