.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Coobaann November 25, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 5:49 pm

Hari ni mungkin antara hari yang agak malang untuk aku. semasa drive dari melaka nak balik serdang, semasa mengekori sebuah lori, sebijik batu kecil telah mengenai cermin kereta. aku perhatikan batu kecil tu tak mendatangkn sebarang mudarat. tetapi tidak lama kemudian kira 7KM dari exit senawang, POMM! bunyi meletup dan tiba2 cermin hadapan kereta pecah aka retak ribu. terkejut aku waktu tu. dah la kat depan tu jem teruk gler. berhenti kat tepi jap, pecahkan terus cermin tu supaya aku nampak jalan.

sepanjang perjalanan yang jem tu, semua kereta tengok ja kat aku. aku senyum sebagai tanda sedekah. mana tak tengok, cuba tengok gambar ni.

mujur tak hujan, keluar exit senawang, lepas tu terus pergi cari kedai baiki cermin kat area Rahang, RM410 kena. double layer. nasib badan…

 

2 Responses to “Coobaann”

  1. intanku Says:

    cam tau2 je time 2 dh msk gaji…ahaks

  2. aety@IT Says:

    alamak…apa sudah jadi ooo…cobaan2…bawak2 besabau jerrr la ek…mudah2an ada rezki ambik keto beso….heheheheh…;-)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s