.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Outstation to HAT96 September 4, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 2:53 am

Minggu ni terpaksa tinggal isteri untuk menjalankn tugas diluar pejabat. lokasi kali ni di hospital angkatan tentera lumut yg terletak dalam kem tldm lumut. dalam perancangan, sepatutnya minggu ni adalah downtime utk V3 upgrade. apa yg akan dilakukan ialah, downkan production server, ubah config pada temp. server dan upkan temp. server as production server. selepas tu, production server yg dh down tu akan upgrade hardware dan software. untuk solaris, upgrade oracle report server, begitu juga dgn win2k server. proses downtime telah berjalan smlm, tanpa sebarang masalah besar. pagi ni lepas g site, cuma ada problem printing, tu pun sebab nama printer driver dalam print server tak sama dgn dalam sistem. still kena tunggu hari senin utk tengok masalah2 lain. sebabnya hari senin tu sistem akan menjadi bz, ketika ni lah baru bleh tengok masalah sebenar. keje lain pun tertangguh sebab menunggu RAM dari KL.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s