.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Dunia Baru August 24, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 2:12 am

kedengaran macam tajuk drama ntahpape kat tv3 tu, tp tu la hakikatnya hidup aku. dah bertukar status kepada seorang suami. begitu jugak bertambah tanggungjawab dan amanah yg perlu dipikul. alhamdulillah, semuanya berjalan lancar, bermula dari bertunang, akad nikah dan kenduri. yg tinggal kenduri belah lelaki pada 27hb ni. moga segalanya berjalan dengan sempurna. insyaAllah.

bersyukur sangat2, dalam segala proses sebelum ni, segalanya telah dipermudahkn. begitu juga hendaknya dalam melalui kehidupan sebagai suami isteri ni. sikap saling tolak ansur pada aku yg paling penting. bersyukur diketemukan dengan isteri dan jugak famili dia yg sangat sporting dan memahami aku.

macam sesi luahan perasaan la plak..hehe tp tu la yg aku rasa skrg. bangun pagi tak yah nak pk pasal seterika baju dll, semua telah disediakn oleh seseorang yg bernama isteri. Terima kasih buat awak(my wife).

 

2 Responses to “Dunia Baru”

  1. salina Says:

    wah wah, selain dr memasak, aku kena la prektis iron baju sekali. Hehehe. :p

  2. mist Says:

    cam org gaji jek?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s