.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

First day keje lepas balik Sabah August 7, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 3:29 am

datang je opis ari ni, rasa mcm masuk alam baru plak. ada ramai org baru, pastu rasa mcm diorang ni dh advance dari aku. rasa ketinggalan plak sepanjang dua minggu p sabah tu. diorang dh belajar solaris10, oracle, aku? huhuh plak tu diorang semua masuk meeting, aku? tatau nak wat apa..nak wat keje serba tak kena. huhuhu

apsal tah jd camni, huhuhu semua org bz utk upgrade v3, aku dikecualikan sket ats sebab tertentu..heheh so tengok la lepas ni aku nak wat apa. muahahhaa baru perasan ada coffee maker baru kat opis ni. nescafe tu..aku dh try wat cappucino..kelat sket walaupun dh letak 2 paket kecil gula. ingatkn sedap td.

 

2 Responses to “First day keje lepas balik Sabah”

  1. salina Says:

    kau dah bersedia kan? boleh work well under pressure kan? heheh. aku lagila tertekan.tapi kena maintain gak.nak buat guane.🙂

  2. tharizi Says:

    haaa baru tahu..buat PPM nih level technician je…ahahhahahahhaha. sekadar scandisk,defrag run spyware buster…budak lepas spm leh buat../ehehehheheheh…oracle…solaris..huhhhhh budak dah keje 4 tahun pon tak tentuleh buat ehehhehehhehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s