.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Pindah Umah April 26, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 12:35 am

smlm pindah umah, kali ni ke Kelana Jaya plak..rasa mcm lg dkt ngan tempat keje. duk kuarters kastam kelana jaya..tumpang umah mat det, member, budak kedah. jarak perjalanan dalam 22KM p balik tp tanpa tol..hehe dlm 15minit la jugak..kalu tersangkut dlm jem.

petang kemarin main sepak raga. setelah lama gler tak main. tp nasib baik skill2 lama still bleh guna pakai. ramai gak geng kedah kat kuarters tu. so lepas ni akan hidup la balik permainan sepak raga tikam. best gler..huhuhu

pagi ni, on je pc, terus dia mintak download yg kat bawah ni. dalam paper smlm ada bgtau yg start ari ni, windows yg pirate akan ada problem (ada mcm skrin yg menunjukkan pc diorang tak ori). so rasanya aku tak dak problem. ni winXP pro ori beb.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s