.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

E-Learning Workshop @ UM April 20, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 7:03 am

smlm, setengah hari kat UM, present pasal e-learning software. software ni dari korea. disebabkn org korea tu kurang fasih english, so terpaksa la aku yg bg training selama 2 jam tu. gilok la..present kat prof, prof. madya, dr. n lecturer tu..huhuhu dan alhamdulillah..semuanya berjalan lancar.

one day b4, aku g training la cara nak guna software tu kat umah mamat korea tu kat ampang. dari pagi, sampai kul 11 malam tu..letih gler dah..tp ok la..dapat pelajari mende baru. nanti2 kalu ada masa, akan disambung.

esok akan ada lg satu sesi workshop. kali ni utk advance user. so esok pg akan ada di UM lg skali. huh..penat seh.. ari ni nak evaluate beberapa cms utk digunapakai dalam projek yg akan datang. chow..

 p/s: masih lg menggunakan wireless net dari bangunan sebelah.

 

One Response to “E-Learning Workshop @ UM”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s