.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

another day @ new place April 18, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 1:19 am

semalam aku memulakan hari baru…sebagai warga Subang Jaya(sbb opis kat subang jaya) tp umah kat serdang. perjalanan sejauh 60KM sehari dengan tol sebanyak RM4 pegi balik. fuh..cuak jugak bawak kete celah2 keta lain tu..tapi tak dak la jem sangat..bleh la…layan..

ketika ni opis baru pindah bilik baru, so tak dak internet lg, tp camne bleh post plak? hehe guna wireless bangunan sebelah..diorang pun tak secure..so bleh la masuk wireless diorang..heheh

sepatutnya ari ni g UM, ada vendor dari korea nak present system e-learning. tp tu la..tak call bos aku lgpun mamat korea tu..still menunggu..sesambil tu duk chat ngan member2..hehehe

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s