.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Fenomena Prison Break April 6, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 9:08 am

Sebelum ni duk layan citer Lost, CSI dan House, dan latest skali, Prison Break, citer ni mmg best..rugi woo kalu tak tengok. citer tentang sorang adik yg nak menyelamatkan abgnya yg telah dikambing itamkn oleh secret service amerika, dia tak dak kuasa hebat, tp dia adalah org yg design structure penjara dimana abgnya dipenjarakan. setelah tengok episod pertama, terus jd excited utk tengk episod seterusnya. mmg best..so kepada anda yg ada connection internet, bleh la download torrent siri tersebut. 

 

 

4 Responses to “Fenomena Prison Break”

  1. 1kHz Says:

    bro, cerita ni bila? tv mana?
    kat astro ke?

  2. asriey Says:

    kan dah cakap, kena donload tu..hehe tak kuar lg kat mesia ni..agaknya la..maklum la, kat umah tak dak astro..heheh

  3. asriey Says:

    ni ada update, start 14hb april ni kot kalu tak silap, dh start tayang kat 8tv.

  4. Azam Says:

    ahaks .. toron nyer port tutup jap …
    nizam n azam guna rapidshare …
    season 2 dah beb !!! huhuhu .. layaaaaaaaan !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s