.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Inside My Dell Precision 380 March 24, 2006

Filed under: Personal — asriey @ 3:07 am

Ari tu dah citer pasal dapat workstation baru kan, so ari ni ada post gambo dalam tu plak, bukak casing ni sebab ada member nak scan sata hdd dia sbb ada virus katanya, tak bleh boot dari pc dia, mmg confirm la ada virus, tp dah berjaya clean.

Spec workstation ni adalah seperti berikut :

Pentium 4 3.2 HT
2GB ECC RAM
2 x 160GB SATA HDD
Nvidia Quadro FX4500 512MB

orait…itu je..daaa

 

One Response to “Inside My Dell Precision 380”

  1. Azam Says:

    Aiseh HT Technology tuh … igtkan EE … EE+HT jadik HTEE … kalau HTAA kena gi spital … bila la aku nak dapat PC power Rangers nih !!!! Waaaargghhh !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s