.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Sepanjang Minggu December 5, 2005

Filed under: Personal — asriey @ 1:46 am

minggu ni rasa berlalu mcm lambat ja..dah bosan agaknya keje ni..sabar je la. sejak duk menggunakan feedreader ni mcm best la plak, bukan apa, tak yah nak susah2 bukak browser manyak2 nak tengok semua site yg best, just bukak je feedreader, baca sinopsis pendek sket, tengok topik yg best, baru masuk site tu dan baca. feed jugak folder torrent yg minat, mcm CSI, Lost, 24 and dr house (best woo citer ni).

GCTIS with AJAX v0.1

sekarang ni baru duk develop interface utk Granumas Clinical Trial Info. Sys. (GCTIS). saje je develop sbb nak peringat balik skill2 PHP+MySQL. pastu tambah sket AJAX dalam tu. tak penah try bermain ngan AJAX sblm ni. so far progress baru gathering info and interface design.

PC Fair Kuantan

sempat jugak p pc fair kat kuantan ni. mmg tak best sangat. berapa kerat je kedai yg ada. berjalan pun tak sempat penat. harga of kos lebih mahal dari kl. tp bleh la. just tengok2 je. mr amin beli aztech wireless router+modem. bleh la harganya. aku plak just beli tikus 2 ekor utk mr kamil. tu pun sbb dia pesan n bg duit. harap dia suka la kot ngan tikus ni. heheh

Bukit Pelindung

pagi ahad tu memula rancang nak g jogging kat pantai. skali berubah lokasi plak. berjogging memanjat bukit pelindung. hahaha mmg berpeluh gak la walaupun zam pancit di tengah jalan. hahaha (jgn marah arr zam). pastu p sarapan kat beserah..bleh tahan jugak la nasik lemak dia. masyuk..pastu dapat sarapan free plak..huhuhu apa la budak tu..pakai baju tp tak buh butang..skali ternampak daa…ahaha rezeki pepagi.

 

One Response to “Sepanjang Minggu”

  1. mia Says:

    hang nampak sape punye?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s