.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Boossaann December 5, 2005

Filed under: Personal — asriey @ 6:24 am

entah kenapa, ari ni rasa bosan sangat..rasa malas sangat nak wat keje, walaupu GCTIS aku tak bergerak² lg. kalu camni bila nak siap. nak masuk wordpress ni pun lembap. argghhhh td baru je lepas main game. need for speed most wanted. layan.. lepas geram..langgar semua keta polis yg ada.muahahahhaa. ada teringat nak tulis tentang sesuatu.

Recover My Files

ni nama software sebenarnya. ari tu masa transfer file dari camera digital bos, ntah camne, terdelete plak gambo student exam. apalagas, gelabah la konon²nya. tapi relax ja, pastu teringat tentang sesuatu. walaupun permanently delete, tp sebenarnya fail tersebut masih ada lg dalam tu. so mula la carik software utk recover ni. memula tu jumpa PhotoRescue ok gak software ni, mmg dia dapat jupe file tu. tp masalahnya kalu nak recover balik, kena beli la software tu. carik crack pun tak jupe. last² try yg lain plak. terjumpa la Recover My Files. URL? carik la sendirik. hehe sama la jugak bleh carik tp kalu nak recover, kena ada serial number, selepas mencarik di tenet. akhirnya berjumpa dan dapat recover balik gambo yg dah ter”delete” tu. so kalu anda penah terjadi masalah camni. jgn panik..ada penyelesaiannya. huhuhu selamat mencuba.

 

One Response to “Boossaann”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s