.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Tekanan! November 22, 2005

Filed under: Personal — asriey @ 1:38 am

Sekarang ni aku merasa perasaan yg tak penah aku rasa selama ni…apadia? korang penah rasa tak, camne rasanya bila dekat nak abis kontrak keje, tp still tak dapat keje lain? hahaha mmg tekanan rasanya. this is my first time rasa mcm ni. malas, memberontak, psiko, semuanya ada. tp layan je la. sentiasa think positif. setiap yg berlaku ni ada hikmahnya.

semalam kat KL, ada launching/pra komersil produk research ni, wat kat le meridian KL Sentral. aku sampai awal kat sana. dalam kul 1100. program start kul 1430. sempat la tolong team Dr. Fazilah dari AMREC kulim utk setup dewan dll. dapat la kesempatan nak merasa lunch arab punya style kat situ. kat tingkat 8, Al-Noufarah, ada 4 hidangan semuanya. huhuh mcm² rasa ada dalam setiap dish tu. yg paling best ayam dia arr roti pun bleh tahan la. tp yg pasti mmg tak dak nasik. program abis dalam kul 5 camtu, pastu ada makan² lagi..layan..

Dalam pukul 1830 tu bertolak la balik. tumpang Dr. Nazri and Dr. Amin. Singgah makan kat tengah jalan, kat petronas. sambar nasik la..dah tentu sehari dah tak makan nasik. kenyang… masuk je kawasan bentong, dah start ujan, ikut info dr nazri pun mmg kat kuantan ujan. start ari sabtu lagi. tak berhenti. risau jugak..takut banjir jer. sampai kat kuantan, still ujan, tp tak berapa lebat sangat. umah aku pun ok..tak dak la banjir ke apa ka.. dah kat umah tu malas la nak buka notebook. nak layan tido la..dah la ujan kat luar tu.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s