.:++ Me+MySelf & I ++:.

dari dalam diri seorang aku..

Video Sepak Raga Tuju May 15, 2009

Ni ada satu video yang pokcik nak kongsikan. baru lagi ni. masih panas. perhatikan bagaimana permainan ini dimainkan.

kepada yang tau main dan berminat untuk join main, jemput datang ke Presint 9, Putrajaya.

About these ads
 

35 Responses to “Video Sepak Raga Tuju”

  1. otai Says:

    ada brani mai jitra???darah kedah punya…

  2. jang Says:

    mana videoclip???

  3. arau Says:

    turun mai perlis la kita pukoi… berani dok depan… nak yang tajam ka yang macam sampai x sampai ka?… x tahan kena kecoh jangan dok….

    • pak mie Says:

      makan betis biasa..buah pulas jangan bantah no..nanti makan
      dagu lak..ada berani mai penanti.

    • jep Says:

      salam. aku jep sllu main kat lata bkt ijau. aku nk umum n jemput kwn seperjuangan ni pada 21 mac 2010 kami adakan knduri d Lata Bkt Hijau. Mai la no ghamai2

      • abg sg petani Says:

        abg dh mai hari tu kenduri lata bukit hijau..
        alhamdulillah memuaskan terima kasih..
        03.04 daerah sik adakan kenduri di pejabat daerah sik atas bukit..harap dapatla jumpa kwn2 insyallah..

    • jep Says:

      mai trun lata bkt ijau 21 Mac 2010

  4. pak ya Says:

    Assalamualaikum…owg kat ptrajaya..dok main kat persint 9 tang mana,Dok igt klu bleh buat join group ngan warder kat penjara kajang ni,Hampa dok main ari apa,start kui brapa,klu bleh amik no tel pak ya ni pas tu hampa komform nak main tang mana kami turun bagi ramai majlis………(019-5464146-pak ya Warder penjara kajang).

  5. chik Says:

    saya org kedah keja kat penang ,outstation kat pjs slgor ketaq kaki nak mein s.raga x jumpa geng lagi .sapa2 yg berminat contact lah saya no fon 017 5872105 chik .kita pemaju sepak raga tuju .

  6. abg sg petani Says:

    askum kwn2 sepak raga semua..
    ternyata permainan sepak raga tuju ni dh berkembang pesat di byk negeri sungguh memberangsangkn..skarang org2 luar dh mula minat dgn sukan sepak raga tuju ni daripada sepak takraw..sukan sepak raga tuju inilah yg membuktikn permainan asal dari org2 utara dan mengabungkan kaum rakyat yg berbilang kaum seperti melayu,cina,india,siam dll..
    di harap permainan ini tidak akan di lupakn untuk genarasi akan dtg..salam 1malaysia dari abg sg petani..

  7. abg sg petani Says:

    kepada kwn2 yg terdatang ke sg petani niat nk main sepak raga tuju dipersilakan byk tempat yg main insyallah kta akan berjumpa..majulah sukan sepak raga tuju untuk negara..
    abg sg petani..

  8. mat arep b.m Says:

    aku dah upload kat youtube kg besar perda main tp haram xdak pown..klau ada korg bleh tgk..rancak gila..tgk pown xtahan klau dok depan lgi xtahan la..

  9. hazli Says:

    Salam klu datang leh join kami setiap hari sabtu & ahad kat pantai cahaya negeri bt 4 kkk

  10. jep Says:

    knduri sepak raga yg aku tau akan diadakan pd :
    05/06/2010 – Tmn Jubli Sg Petani mgkin dari awai pg kot
    06/06/2010 – Tmn Melati Pdg Serai mula 2 ptg >
    mai la no.

    abg sp awat tk ajak kami p jubli pn…..

  11. ajimuda Says:

    Sepakraga tuju ni memang popular blah utara ni,camna pun saya dapati ada sikit perbezaan style n teknik antara satu negeri,semua hebat2 belaka,kedah,perlis,png n perak utara, negeri lain saya taktau,tapi saya tabik kat otai-otai sebelah kedah walaupun dah berusia tapi hebat dengan teknik pukulan/timangan bola yang sangat berseni.syabas juga org phg yg dah mula minat dengan s.raga tuju ni.hidup geng… pada smua org utara diperantauan popularkanlah permainan ini keseluruh pelusuk tanah air kita.

  12. James Iha Says:

    Tuju tak mau juling juling. Lg seni kalu main smbil balut rokok daun. Awai pg esok ada karnival kt tmn jubli intan sp. Mai jgn xmai…Rajin kalu ptg2 mai bndar putri jaya..kasi ramai tompok.

  13. labu Says:

    xceluih pa tmn jubli awat xbwat kt bndar pu3 sja sempoi pa men bwh pokok pukui 5, nasi lok pa wei?konerang mari jumpa tmn jubli

  14. jep Says:

    kira sempoi tmn jubli bt knduri anjuran mpspk & salim sport. pastu byk gak adiah utk cabutan btuah tp aram 1 pn tarak dpt. ari ni pkui 2 mai la plak kat tmn mlati pdg serai. cabutan btuah tadak cabut bulu idung sndiri la no

  15. labu Says:

    mna kenuri lgi wei ada bgitau sma no!!!!

  16. ASWAD Says:

    HiDup sepak RAga tuju…..
    ManFaat brmain sepak Raga tuju….
    +Dapat mengenali kekawan yg ramai
    +macam2 skill ada
    +macam2 bangsa ada main
    +………

  17. ASWAD Says:

    bimbinglaaaaa anak muda kita….

  18. pak yakajang Says:

    akom sume……sejak d perkenalkan dalam laman blog ni ramai jgk la yg suport kami kat kajang ni.time kasih la no sbb bagy sokongan……klu nak lebih kenai dgn kami d kajang nie tipon la 019-5464146,insyallah tetamu kami smbut dengan padang kawad….

  19. apit Says:

    salam…belah s.alam dan klang…kl ada yg dok main sepak raga tuju..habaq kat chek sama..dok ketaq kaki lama dah ni..017-4124316

    • karan astana Says:

      sgguh aihhh… pakat2 bg ghamai majlis….petang kul 5.30 turun mai bdr sri astana sg.petani..jika ada smbutan kita nk buka tapak…jom laaa..

  20. simpson Says:

    karan astan… main pukul 5.30ptg ke kul 6ptg.. skg ni dah ramai dah.. beminat datang le tempat karan bagi tau tu… saya pun ada sekali.. simpson

    • simpson Says:

      kami main untuk berpeluh aje… tak le mcm orang lain.. yg star2… jangan malu2… kami pun sama je mcm hampa..

  21. budakpulau Says:

    kat kolej sy xdak org pndai men sepak raga tuju ni…..ada jgak yg xtau langsung apa tu sepak raga tuju…sepak takraw depa tau la…dok ajaq depa men buat sakit ati kita balik….adoi…bila nk balik kmpg ni…gian bola deqah2 ni nk petik..dok rs lambat plak nk tggu cuti….sabaq2…

  22. ed lembah permai.... Says:

    24032012…..kami gabungan seri bayu wat karnival spk raga tuju……tima kasih pada kwn2 yg mai……..memeriahkn karnival kami…………o12 9654350….

  23. khairul Says:

    assalamualaikum….sapa yg duk area klang tlong hbaq st..jom bukak port,nie no. tpon sy 013-2223874

    • rachi mat Says:

      Jom joint kami…kt jalan kebun… ada 1 bond… mlm mggu & rabu(mlm)…smua bdk kedah…kami pon dok cari kawan2 nih…kalu ada otai2 lagi dialualukan..bleh tambah ilmu..kami smua baru dok blajaq..nk joint bleh kontact:0129174905 (chi)..

  24. wan bukit Says:

    salam..rindu betoi aku dgn sepak raga ni.. kt gerik xda group.. terbaik la hg asri..menghidupka lg permainan ni sebelah sinun..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.